Accommodatie

Binnen accommodatie

De linderij is een sfeervolle verbouwde boerderij met een erg gezellige recreatieruimte met bar en zitkuil. Een kleuren televisie, video, dvd, geluidsinstallatie zijn aanwezig. Gratis internet!

Lees verder >

Slapen

Heerlijk tot rust komen in een van de 5 knusse bedstee kamers. Er zijn slaapplaatsen in de boerderij en in het bijgebouw die naast de boerderij staat. Alle bedden zijn voorzien van een kussen en dekbed.

Lees verder >

Keukens

Er zijn 2 keukens n.l een spoel keuken met afwasmachine, koelkast, koffizetapparaat,en genoeg servies. En een kook keuken met magnetron, koelkast/vries, gasfornuis met oven. Ingericht voor zelfverzorging.

Lees verder >

Buiten accommodatie

De linderij ligt op 1 hectare grond waarvan een groot gedeelte is aangelegd als sportveld, omsloten door een boswal. Op het zuiden een groot terras met vuurkuil en vaste barbecue. En mini speeltuintje.

Lees verder >

Dierenweide

Gijs & Guus zijn onze ezels, je kunt ze vinden achter op het veld. Ze vinden het zalig om geaaid te worden, en zijn heel erg nieuwsgierig!

Lees verder >

De omgeving

De linderij is omgeven door een prachtig natuurgebied waar u kunt wandelen, fietsen. Zo wandelt u vanaf De Linderij in 10 min naar het natuurreservaat het Zwarte Gat! U kunt kiezen voor een lange of korte route.

Lees verder >