Accommodatie

Binnen accommodatie

De Linderij is een sfeervolle voormalige boerderij met een erg gezellige en ruime recreatieruimte. Er staat speciaal voor u altijd een vers bloemetje op de tafel bij binnenkomst!

Lees verder >

Recreatieruimte

Ook zeer geschikt voor de wat kleinere groepen .

Lees verder >

Keukens

Er zijn 2 keukens n.l een spoel keuken met afwasmachine, koelkast, koffizetapparaat,en genoeg servies. En een kook keuken met magnetron, koelkast/vries, gasfornuis met oven. Ingericht voor zelfverzorging.

Lees verder >

Slapen

Heerlijk tot rust komen in een van de 5 knusse bedstee kamers. Er zijn slaapplaatsen in de boerderij en in het bijgebouw die naast de boerderij staat. Alle bedden zijn voorzien van een kussen en dekbed.

Lees verder >

Buiten accommodatie

De linderij ligt op 1 hectare grond waarvan een groot gedeelte is aangelegd als sportveld. Op het zuiden een groot terras met overdekte veranda. De boerderijsfeer is optimaal aanwezig!

Lees verder >

De omgeving

De linderij is omgeven door een prachtig natuurgebied waar u kunt wandelen, fietsen. Zo wandelt u vanaf De Linderij in 10 min naar het natuurreservaat het Zwarte Gat! U kunt kiezen voor een lange of korte route.

Lees verder >

Dierenweide

Gijs & Guus zijn onze ezels, je kunt ze vinden achter op het veld. Ze vinden het zalig om geaaid te worden, en zijn heel erg nieuwsgierig!

Lees verder >

Sfeerfoto's

Een sfeerimpressie van De Linderij!

Lees verder >