Diversen

Oudhollandse spelletjes  
Wie houd er niet van: spelletjes uit grootmoeders tijd. Ze zijn tot op de dag toe nog steeds populair. Kan indivueel en in wedstrijd verband. Voor elke leeftijd geschikt! Mocht het weer ietsje minder zijn dan is dit perfect om het in de accommodatie te spelen.

kosten € 75,- per groep 

Klootschieten
Tijdens een wandeling een spel spelen waarbij het wedstrijd gevoel naar boven komt. Je vormt een team van 4-6 spelers dat gaat strijden tegen twee andere teams. Ieder team heeft zijn eigen kloot. Om beurten gooien de spelers hun kloot onderhands weg. Door hard en zuiver gericht te gooien trachten de spelers de kloot zover mogelijk te laten rollen. Het team dat voor het parcours van De Linderij is uitgezet, de minste worpen nodig heeft is winaar. Start en finish parkeerplaats Linderij.

Kosten € 75,- per groep

Letterboxen 
U krijgt een tas in bruikleen met daarin de benodigdheden om het spel te kunnen spelen. Dit zijn een mapje met zoekopdrachten, een overzichtskaart, een stempelkussen, een kompas en een sleutel. Met behulp van de cördinaten op de zoekopdracht kan men de box op de overzichtskaart opzoeken. Heeft men de box gevonden kan men deze openen met behulp van de sleutel. Aan de binnenkant van het deksel is een stempel bevestigd. Druk het stempelkussen stevig tegen de stempel, gevolgd door de zoekopdrachtkaart. Het is de bedoeling om zo veel mogelijk stempels te verzamelen, ze zijn n.l allemaal verschillend. U kunt kiezen met de fiets of te voet.

Kosten € 75,- per groep

<< Terug