Activiteiten

Wilt u iets ondernemen? Wij verzorgen de activiteiten zelf en bespreken vooraf de activiteiten met u door. Dit passen wij aan zodat deze op maat gemaakt is voor elke groep!

Survival 

  
 

 

 

 

Er worden groepjes gevormd die het in wedstrijdverband tegen elkaar gaan opnemen. De survival wordt per groep aangepast, zo kunnen wij de zwaarte voor iedere groep aanpassen. De start is vanaf De Linderij en u voert verschillende opdrachten uit in de natuur:

  • Touwbrug maken en overbruggen
  • Mountainbike parcours afleggen
  • Vlot bouwen en varen
  • Vuurproef
  • Een wandeling in het mooie natuurgebied

Moe maar voldaan keert u weer terug naar De Linderij. Als prijs ontvangt u een leuke herinnering! Tijdsduur ongeveer 3 à 4 uur (minimaal 20 personen). Kosten € 20,- p.p.

Zeskamp


Het sportveld bij De Linderij is de locatie waar we de zeskamp wordt gehouden. Mocht er iemand zijn die niet mee kan doen, dan kan hij of zij toch meegenieten. Want de groep aanmoedigen terwijl je op je stoeltje zit kan natuurlijk ook! Er worden groepjes gevormd die het tegen elkaar gaan opnemen. Het gaat om leuke en afwisselende spelletjes. Met heel warm weer passen we de spelen aan met een waterspel. Het is altijd weer lachen en plezier maken. Als prijs ontvangt u een leuke herinnering! Tijdsduur ongeveer 3 uur (minimaal 20 personen). Kosten € 15,- p.p.

Speurtocht


Er worden groepjes gevormd die het tegen elkaar gaan opnemen. Heel spannend in het donker en niet vergeten om zelf een zaklantaarn mee te nemen, overdag ook heel leuk! De Linderij is het vertrekpunt en u ontvangt een plattegrond. Wie kan er goed kaartlezen? U legt een route af en onderweg dient u een aantal opdrachten te volbrengen. Tijdens de speurtocht ontvangt u van ons een hapje en een drankje. Tijdsduur ongeveer 2,5 uur (minimaal 20 personen). Kosten € 10,- p.p.

Oudhollandse spelletjes


 

 

 

 

Wie houd er niet van, spelletjes uit grootmoeders tijd. Ze zijn tot op de dag van vandaag nog steeds populair. Dit kan zowel individueel als in wedstrijdverband. Voor elke leeftijd geschikt! Mocht het weer ietsje minder zijn dan is dit perfect om het in de accommodatie te spelen. Kosten € 75,- per groep.

Klootschieten


 

 

 

 

Start en finish is De Linderij. Tijdens een wanden een spel spelen waarbij het wedstrijdgevoel naar boven komt. Je vormt een team van 4-6 spelers dat gaat strijden tegen twee andere teams. Ieder team heeft zijn eigen kloot. Om de beurten gooien de spelers hun kloot onderhands weg. Door hard en zuiver gericht te gooien trachten de spelers de kloot zover mogelijk te laten rollen. Het team dat voor het parcours van De Linderij is uitgezet en de minste worpen nodig heeft is winnaar. Kosten € 75,- per groep.

Letterboxen


 

 

 

 

U krijgt een tas in bruikleen met daarin de benodigdheden om het spel te kunnen spelen. Dit zijn een mapje met zoekopdrachten, een overzichtskaart, een stempelkussen, een kompas en een sleutel. Met behulp van de coördinaten op de zoekopdracht kan men de box op de overzichtskaart opzoeken. Heeft men de box gevonden kan men deze openen met behulp van de sleutel. Aan de binnenkant van het deksel is een stempel bevestigd. Druk het stempelkussen stevig tegen de stempel, gevolgd door de zoekopdrachtkaart. Het is de bedoeling om zo veel mogelijk stempels te verzamelen, ze zijn namelijk allemaal verschillend. U kunt dit zowel met de fiets als te voet ondernemen. Kosten € 75,- per groep.

<< Terug